Mezőkövedi Úszószakosztály

Mezőkövesd és környékén élő fiatalok egészségmegörző úszásprogramja.

Orvosi jelentések sora tanúskodik arról, hogy a felnövekvő nemzedék egyre rosszabb fizikai állapotban nevekedik. Lehetne sorolni az okokat(sok tanulás, otthon a számítógép előtt töltött órák, a fizikai aktivitás hiánya)bár ezek egyike sem okolható a kialakult helyzetért önmagában. Tanulni szükséges, a számítógép is hozzátartozik az életünkhöz, ha akarjuk, ha nem. A baj abból ered, ha a paszív tevékenység aránya a tevékeny, fizikai aktivitás hátrányára tolódik el.

 

A passzív életforma különféle gerinc,-és mellkasdeformitásokhoz vezethet.

 

gerincferdules.jpg

 

Könnyen kialakulhat a gyermekkori elhízás. A mozgásszegény életforma negatív következményeit még hosszan lehetne sorolni, bár  inkább érdemes azt megemlíteni, hogy az úszás mint egészségmegőrző tevékenység hatékonyan veszi fel a küzdelmet a fentebb említett problémákkal szemben. Városunk nagyszerű létesítménye, a városi tanuszoda kínálja magát, hogy egészségesebben növekedjenek gyermekeink! Az úszás szinte valamennyi izomcsoportot megmozgatja. Növeli a szív munkájának hatékonyságát. tágítja a tüdőt, növeli a hajszálerek számát. 

 

Mezőkövesden lehetőség van a rendszeres  edző,oktató felügyelete mellett végzett rendszeres úszóedzésre, valamint úszásoktatásra. Az úszóedzések az iskolai év hónapjaival egyidőben folynak A tanfolyamok óvodások számára leginkább május hónapban kerülnek lebonyolításra.

Ideje  1 óra alkalmanként.

És mint tudjuk úszni öröm!

boritokep.jpg

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 39
Tegnapi: 16
Heti: 39
Havi: 681
Össz.: 43 344

Látogatottság növelés
Oldal: Kezdőlap
Mezőkövedi Úszószakosztály - © 2008 - 2019 - matyouszas.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »